Продавець UA3D.Pro розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
418 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (99) 946-91-82
+380 (67) 457-56-37
UA3D.Pro
Кошик

Політика конфіденційності

Адміністрація Інтернет-магазину «UA3D» приділяє велику увагу захисту персональних даних своїх Користувачів. Користувачі Сайту https://ua3d.pro/ (далі – Сайт) можуть переглядати каталог Товарів та інші сторінки Сайту, не повідомляючи про себе жодних персональних даних. Однак, для надання послуг, пов'язаних із покупкою Товарів, представлених на Сайті, Продавцю потрібні контактні дані Покупця.

Прохання до Користувачів Сайту ознайомитися з наведеною нижче інформацією та врахувати те, що час від часу положення Політики конфіденційності можуть змінюватися, тому потрібно періодично перевіряти їх.

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця Політика конфіденційності розроблена у відповідності до діючого законодавства України, в тому числі, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI щодо Користувачів Сайту https://ua3d.pro/ і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних Користувачів Сайту.

1.2. Політика конфіденційності Сайту діє відносно всієї інформації, яку Продавець отримує про Користувача під час користування Сайтом.

1.3. В положеннях Політики конфіденційності детально описано, яку інформацію про Користувача Продавець має право запрошувати; як Продавець використовує, зберігає та захищає таку інформацію.

1.4. Використання Користувачем Сайту для замовлення Товару означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.5. Дійсна Політика конфіденційності застосовується лише до Сайту https://ua3d.pro/. Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, що можуть бути доступними на Сайті Інтернет-магазину.

1.6. Адміністрація Сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем Сайту Інтернет-магазину.

2. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

2.1. Дійсна Політика конфіденційності встановлює зобов'язання адміністрації Сайту Інтернет-магазину щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати адміністрації Сайту при реєстрації на Сайті Інтернет-магазину або при оформленні Замовлення для придбання Товару.

2.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті Інтернет-магазину в розділі про реєстрацію і включають в себе наступну інформацію:

2.2.1. прізвище, ім’я Користувача;

2.2.2. контактний телефон Користувача;

2.2.3. адреса електронної пошти (e-mail);

2.2.4. адреса доставки Товару.

2.3. На реєстраційному бланку, який бачить Користувач на екрані, чітко зазначено, яка інформація необхідна для реєстрації, а яка є необов’язковою і вказується лише за бажанням самого Користувача.

Перелічені в цьому пункті персональні дані не є вичерпними. Даний перелік може змінюватися в залежності від конкретних обставин або мети, яку переслідує відповідний Користувач, залежно від його потреб/побажань та дій, виконуваних Користувачем на Сайті.

Будь-яка інша персональна інформація, не обумовлена вище (історія покупок, браузери, що використовуються, і операційні системи тощо), підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п.п. 4.2, 4.3 і 4.4 цієї Політики конфіденційності.

2.4. Здійснивши реєстрацію на Сайті або починаючи використання/відвідання Сайту, або при спробі оформити Замовлення, Користувач автоматично надає дозвіл та однозначну згоду на обробку його персональних даних на умовах та в порядку, викладених нижче, а також підтверджує ознайомлення з даною Політикою конфіденційності, її прийняття та згоду з її змістом.

2.5. У разі незгоди Користувача з умовами, викладеними в даній Політиці конфіденційності, Користувач повинен припинити використання ресурсів Сайту. Факт продовження використання ресурсів Сайту є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем відповідної редакції Політики конфіденційності.

2.6. Продавець час від часу вправі розміщувати повідомлення про маркетингові (рекламні) заходи із можливістю зареєструватися онлайн. У таких випадках Продавець використовує надану Користувачем інформацію, щоб провести відповідний захід. Через певний час після закінчення промо-акції особисту інформацію може бути видалено з бази даних Продавця, якщо від Користувача не отримано згоди на її збереження та використання для отримання подальшої інформації від Продавця. Беручи участь в акції, Користувач цим самим надає однозначну згоду на безкоштовне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про Користувача з рекламною метою, у тому числі право публікації імені такого Користувача та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю із ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).

3. МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

3.1. Персональні дані Користувача адміністрація Сайту Інтернет-магазину може використовувати з метою:

3.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті Інтернет-магазину, для оформлення Замовлення і (або) укладення договору купівлі-продажу Товару дистанційним способом з Інтернет-магазином.

3.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту Інтернет-магазину.

3.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту Інтернет-магазину, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.

3.1.4. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

3.1.5. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.

3.1.6. Повідомлення Користувача Сайту Інтернет-магазину про стан Замовлення.

3.1.7. Обробки і отримання платежів від Користувача.

3.1.8. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту.

3.1.9. Надання Користувачеві, за наявності його згоди, оновлень щодо асортименту Товару, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Інтернет-магазину або від імені партнерів Інтернет-магазину.

Надання Користувачем адреси своєї електронної пошти та/або номеру телефону є автоматичною згодою на отримання розсилки від Продавця. Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції з продажу Товарів, розіграші, знижки, спеціальні пропозиції та інші заходи для Користувачів.

Користувач будь-якої миті може відписатися від отримання розсилки через відповідний функціонал у тілі листа розсилки (клікнувши за посиланням "Відписатися" внизу листа).

4. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

4.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі, в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

4.2. Персональні дані обробляються та зберігаються настільки довго, наскільки це необхідно для досягнення цілей, заради яких вони були зібрані, в тому числі, для виконання будь-яких юридичних, бухгалтерських вимог, або вимог щодо звітності або до моменту видалення даних Користувачем або за запитом Користувача.

4.3. Користувач погоджується з тим, що адміністрація Сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання Замовлення Користувача, оформленого на Сайті Інтернет-магазину, включаючи доставку Товару.

4.4. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.

4.5. При втраті або розголошенні персональних даних адміністрація Сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

4.6. Адміністрація Сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

4.7. Адміністрація Сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

4.8. Користувач в будь-який момент вправі відкликати свою згоду на обробку та збір персональних даних. Також Користувач вправі будь-якої миті змінити та/або видалити раніше надану персональну (особисту) інформацію. Такі зміни можна ініціювати у наступний спосіб: самостійно змінити дані в особистому кабінеті Користувача на Сайті або звернутися за телефоном гарячої лінії Продавця (за умови її наявності) та повідомити про своє бажання змінити або видалити раніше надану персональну інформацію.

Продавець залишає за собою право на власний розсуд видалити обліковий запис, зокрема, у випадках відсутності активності Користувача. Можуть бути видалені як обліковий запис так і персональні (особисті) дані, що зберігаються в ньому. Після видалення облікового запису Користувач втрачає доступ та можливість користуватись таким обліковим записом.

5. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

5.1. Користувач зобов'язаний:

5.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом Інтернет-магазину.

5.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

5.1.3. Без письмової згоди Продавця Користувачу забороняється будь-яке публічне (в тому числі не комерційне) використання матеріалів, зокрема (але не обмежуючись) розповсюдження матеріалів Сайту, торгівля ними або внесення до них змін та здійснення адаптації.

5.2. Адміністрація Сайту зобов'язана:

5.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, визначених цією Політикою конфіденційності.

5.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком випадків, визначених цією Політикою конфіденційності та діючим законодавством України.

5.2.3. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

5.2.4. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

Робочі потужності Сайту (призначені для роботи з персональними даними) обладнані системними і програмно-технічними засобами та засобами зв'язку, які запобігають втратам, крадіжкам, несанкціонованому знищенню, викривленню, підробленню, копіюванню інформації і відповідають вимогам міжнародних та національних стандартів.

Норми технічного захисту інформації відповідають чинному законодавству України.

Відповідальні особи (співробітники, допущені до роботи з персональними даними) організовують роботу, пов'язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до чинного законодавства.

6. ДОДАТКОВІ УМОВИ

6.1. При відвідуванні Сайту Продавець збирає, зберігає та обробляє таку інформацію як IP-адресу, дату та час відвідування, тип та мову браузера, а також файли cookiе – виключно для оптимізації роботи Сайту, а також захисту цілісності його інформаційного простору.

Як і багато інших підприємств, Продавець використовує технологію cookie на своєму Сайті та за його межами. Cookie – це уривки інформації, які Сайт передає на жорсткий диск Користувача для зберігання інформації, пов'язаної з відповідним онлайн ресурсом. Ця технологія розширює можливості Користувача при використанні Інтернет-ресурсів, зберігаючи його пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookie не містить особистої інформації та не може ніяк настроювати систему Користувача або зчитувати інформацію з жорсткого диска.

Під час перегляду Сайту Продавець може розмістити cookie на пристрої Користувача. Такі тимчасові cookie використовують для розрахунку кількості візитів на Сайт. Вони видаляються, коли Користувач виходить із браузера. Постійні cookie можуть зберігатися на пристрої користувацьким браузером. При реєстрації цей тип cookie повідомляє чи вперше Користувач відвідав Сайт або заходив і раніше. Cookie не містять персональних даних і можуть бути заблоковані Користувачем у будь-який момент. Cookie не отримують особистої інформації про Користувача і не надають Продавцю контактну інформацію, а також не отримують жодної інформації з пристрою Користувача. Продавець використовує cookie для визначення характеристик ресурсів Продавця та пропозицій, що найбільше подобаються Користувачам, для того щоб надати більше інформації, в якій вони зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити Сайт безпечним, захищеним та зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності Користувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість та частоту запитів, а також виявляти та блокувати Користувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з Сайту.

Продавець використовує всі необхідні cookie, щоб забезпечити Користувачам надання максимально повної інформації про Продавця та його можливості, щоб Користувач отримав найкращий результат на Сайті. Якщо Користувач продовжує користуватися Сайтом, це означає згоду Користувача на використання Продавцем cookie та отримання таким Користувачем всіх файлів cookie, в тому числі можливість надсилання йому найсвіжішої інформації про найактуальніші пропозиції та акції. Користувач може легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати cookie шляхом зміни відповідних налаштувань власного пристрою. Ярлик «help»/«справка» на панелі більшості браузерів містить інформацію як заборонити приймати нові cookie, як отримувати сповіщення від браузеру про отримання нових cookie або як відключити cookie.

6.2. Адміністрація Сайту має право вносити зміни в Політику конфіденційності без згоди Користувача, у тому числі, при зміні вимог законодавства України. Зміни вступають в силу з моменту їх розміщення на Сайті.

6.3. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті Інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner